Search store

1429 AĞIRLIK ELDİVENİ XLARGE MAVİ - Voit

Manufacturer: Voit
SKU: 1VTAKE1429/XL-034
Call for pricing

RENK:
MAVİ


Amara malzemeden üretilmiştir
Hava alan yüzeyi terlemeyi önler
Bilek kısmı bileğinizi kavrayarak, burkulmasını önler.

Marka:
Voit

İade Politikamız;

 

Satın aldığınız ürünü, kargodan teslim aldığınız günden itibaren 14 gün içinde İnterspor’a başvurarak iade koşulları dahilinde, kargo bedeli ödemeden ücretsiz olarak kolayca iade edebilirsiniz.

İade Koşulları:

Satın alınan ürünün orijinal kutusunda, ambalajı açılmamış ve zarar görmemiş olması,Tüm tamamlayıcı aksesuarları ile birlikte iade olması gerekir.

 

Varsa hediye olarak verilen promosyonlu, kampanyalı ürünlerle birlikte aynı anda hasarsız ve eksiksiz gönderilmesi gerekir.

 

Kurumsal firma alışverişinizde faturanızla birlikte gönderilmelidir. Bireysel alışverişinizlerinizde faturaya  ihtiyaç duyulmamaktadır.

 

Tesliminden sonra ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurları açılmış iadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler için cayma hakkı geçerli değildir. (Parfüm, iç çamaşırı, mayo, kozmetik, kulaklık, epilatör, tıraş makineleri vb.)

 

İade talebinizi gerçekleştirdikten sonra iadeleriniz anlaşmalı kargo firmalarımız tarafından sizden 7 gün içinde alacaklardır.

 

Yüksek desili ürünleriniz iadesi için, ürünleri teslim almak üzere adresinize Ceva Lojistik yönlendirilmektedir. Bizim aracılığımız ile anlaşmalı olduğumuz kargo firmalarınca taşınan iadelerin geri nakliye ücreti tarafımızca karşılanır. Anlaşmalı olmadığımız kargo firması ile gönderi yaptığınız takdirde kargo firması sizden taşıma ücreti talep edecektir.

 

İade ürünleriniz bize ulaştıktan sonra, iade koşullarına uygunluğu değerlendirilir. Onaylandığında en kısa süre içerisinde size ödeme yaptığınız yol ile iade işlemi gerçekleştirilir.

 

Eksik veya Yanlış Ürünlerin İadesi;

Kargo paketinde veya üründe fark edilir şekilde hasar, darbe, kırık tespit edilmesi durumunda kargo görevlisine mutlaka hasar tespit tutanağı düzenletmelisiniz. Hasarlı kargolar için kargo görevlileri tutanak tutmakla yükümlüdür. Kargo görevlisinin tutanak düzenlemediği durumlarda ürünü teslim almadan görevliye iade edebilirsiniz.

 

Siparişinizde eksik ürün var ise, diğer ürünlerinizi teslim alarak, eksik ürünler için imza atmadan tutanak tutturmalı yada ürünleri teslim almadan iade edebilirsiniz.

 

 

 
Send message

 

 

 
BİZE ULAŞIN
İletişim kurmak için
 

 

 

 

 

MERKEZ OFİS

SHOWROOM

Şerifali Mah. Kıble Sok.

Interspor Plaza

No.20 Yukarı Dudullu

Ümraniye

İSTANBUL - TÜRKİYE

T. 0216 632 44 55 Pbx

F. 0216 634 32 33

info@interspor.com

 

 

İÇ ANADOLU

BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ

ANKARA

ANKARA - TÜRKİYE

 

T. 0 216 632 44 55

F. 0 216 634 32 33

ankara@interspor.com

 

 

EGE

BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ

İZMİR

555 Sokak, Ergene Mahallesi

No. 6/14 Bornova

İZMİR - TÜRKİYE

 

T. 0 232 347 91 61 - 0 232 347 43 97

F. 0 232 347 13 73

izmir@interspor.com

 

 

AKDENİZ

BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ

ANTALYA

ANTALYA - TÜRKİYE

 

T. 0 216 632 44 55

F. 0 216 634 32 33

huseyin@interspor.com

 

back to top
Filters
Etbis